Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Η "Κίνηση Πολιτών Νίκαιας Ρέντη" λειτούργησε μέχρι σήμερα χωρίς παρουσία στο διαδίκτυο, ίσως γιατί η εργώδης ενασχόληση με το Δήμο, δεν μας το επέτρεπε και κυρίως γιατί πιστεύουμε ότι καλύτερο είναι πάντα να μιλά η ίδια μας η δουλειά.
Εν όψει όμως των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και καθότι η πληροφόρηση και η ψευδολογία “χτυπούν κόκκινο”, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας blog, που θα ενημερώνει τους πολίτες για όσα συμβαίνουν και θα απαντά στις επιθέσεις που δεχόμαστε και είναι τον τελευταίο καιρό σε πλήρη εξέλιξη.
Η δημιουργία προσφάτως και κάποιου άλλου blog στην πόλη, που κανείς δεν ξέρει τι σκέπτεται και πώς θα λειτουργήσει και πιθανών άλλων που θα προκύψουν, μας “υποχρεώνει” να έχουμε τη δική μας φωνή στο διαδίκτυο. Μια φωνή όμως που δε θέλουμε να είναι μονοδιάστατη.
Με τη συλλογική ευθύνη της “Κίνησης”, θα φιλοξενούνται άρθρα και σκέψεις μελών μας, με στοιχεία πλουραλισμού και διαφορετικών απόψεων στο πλαίσιο του κοινού μας οράματος για την πόλη που ζούμε, και που όλοι αγαπάμε.
Για μας που αποτελεί προτεραιότητα το συμφέρον της πόλης μας, η ελπίδα και το μέλλον των παιδιών μας, δεν υπάρχουν κομματικά κριτήρια στις επιλογές μας.
Σας περιμένουμε να βαδίσουμε αυτό το δρόμο μαζί...

Γιώργος Ιωακειμίδης
Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη