Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Για την προεκλογική περίοδο


Σιγά- σιγά αρχίζει να ξεκαθαρίζει το πολιτικό σκηνικό στην πόλη μας. Μετά από την υποψηφιότητα του κυρίου Στέλιου Μπενετάτου, από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,  ήρθε και η χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κυρίου Κώστα Παπαδόπουλου από το «Κόντρα στο Ρεύμα».
Υποψήφιοι και στις δημοτικές εκλογές του 2010 και οι δύο όπως και εμείς, θέλουμε να τους ευχηθούμε να έχουμε μια καλή και δημιουργική αντιπαράθεση για το μέλλον της πόλης, με τις λιγότερο δυνατές εντάσεις, χωρίς προσωπικές επιθέσεις, καθώς η αντιπαράθεση πρέπει να είναι πρώτα πολιτική και λιγότερο ή καθόλου προσωπική. Προφανώς τα πρόσωπα έχουν το δικό τους ειδικό βάρος και εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για διαφορετικές αυτοδιοικητικές απόψεις που θα συγκρουστούν, ώστε οι πολίτες να κάνουν ευχερέστερα τις δικές τους επιλογές.
Δε θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι οι εκλογές σε τρεις μήνες θα τελειώσουν και όσοι εκλεγούμε,     οφείλουμε να λειτουργήσουμε για τα επόμενα 5 χρόνια, επ’ ωφελεία της πόλης. Δεν κάνω μαθήματα σε κανέναν και αυτός δεν είναι καθόλου ο σκοπός μου. Τα γράφω, για να τα ακούσω πρώτος εγώ και να δεσμευτώ σε αυτά.
Ο σεβασμός στη Δημοκρατία, είναι υποχρέωση όλων και όλοι μαζί πρέπει να λύσουμε τα πιο οξυμένα προβλήματα που είχε ποτέ αυτός ο τόπος, μετά την κολασμένη τριετία του μνημονίου που ζήσαμε, και δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους μας

Γιώργος Ιωακειμίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη