Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Επιτέλους!


Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο καθυστερήσατε τόσο καρό, αλλά μάλλον υποτιμήσατε όλους εμάς που δεν έχουμε το χρόνο να πληροφορηθούμε από κοντά τα πράγματα του Δήμου και προσπαθούμε να το κάνουμε μέσω διαδικτύου.
Το να προσπαθείς βέβαια να ενημερωθείς μέσα από τις εμπαθείς στήλες κάποιων blogs ή τη μονολιθικότητα κάποιων άλλων (αν χρειαστεί θα τα ονοματίσουμε), είσαι από την αρχή παραπληροφορημένος και μακριά νυχτωμένος.
Η πόλη δεν έχει ανάγκη από ένα ακόμα blog που θα κάνει μονομερή ή κατευθυνόμενη ενημέρωση. Έχει ανάγκη από μια φωνή που θα ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα δούμε πράγματα που μπορεί και μεις να μην κάναμε καλά.
Επιτρέψαμε όλο το προηγούμενο διάστημα σε ένα blog να κάνει όλη τη “βρώμικη” δουλειά, και σε ένα άλλο με σκληρή κομματική γραμμή, να παρουσιάζει κάποιους ως τα καλά παιδιά που προσπαθούν για την πόλη.
Ας βάλουμε επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους. Ας αποκαταστήσουμε τις αλήθειες για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά και μέσω διαδικτύου προσπαθούν να μάθουν.
Έτσι κι αλλιώς η πόλη ξέρει και τι καταφέραμε και τι έργο παράγεται καθημερινά, σε δύσκολες συνθήκες και θα μας επικροτήσει γι' αυτό.
Ο μικρόκοσμος του Δημοτικού Συμβουλίου και ορισμένων πολιτικών παρατάξεων είναι εκτός πραγματικότητας.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ