Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Τυφλή αντιπολίτευση, αδιέξοδη εμπάθεια

Για έναν περίεργο (;) λόγο χθες Κυριακή 10/3 τα blogs “halkidona.gr” και “Η Κοκκινιά μας” συντονίστηκαν για μια ακόμα φορά, σε μια επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής. Βέβαια ο λόγος δεν αφορούσε μόνο εμάς, αλλά και τη Λαϊκή Συσπείρωση και τους δημοτικούς συμβούλους που παρέμειναν στο δεύτερο συμβούλιο την Τετάρτη 5/3.
Εκεί λοιπόν, σε ένα συμβούλιο με μόνο τυπικά θέματα και κανένα ουσιαστικό, οι παραπάνω bloggers μέμφονται όσους παρέμειναν στην αίθουσα και δεν αποχώρησαν για να μην υπάρχει απαρτία.
Δεν μέμφονται το δικό τους δημοτικό σύμβουλο κύριο Κώστα Παπαδόπουλο που για άλλη μια φορά ήταν απών από το δημοτικό συμβούλιο, αλλά όλους αυτούς που το αντιλαμβάνονται ως όργανο λήψης αποφάσεων για την πόλη, και όχι ως όργανο στείρας αντιπολίτευσης και καταγγελίας.
Το ότι η “Κίνηση Πολιτών Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη” έχει πάντοτε σημαντική πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν σχεδόν όλα τα θέματα, δεν έχει καμία σημασία γι' αυτούς.
Εκείνοι θα αρέσκονταν σε μια αναβολή του δημοτικού συμβουλίου, που θα ανέρχονταν την επόμενη ημέρα για να αποφασίσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Τυφλή αντιπολίτευση, αδιέξοδη εμπάθεια, εναντίον όσων δεν υπηρετούν ένα σχέδιο που οδηγεί στο πουθενά.
Γκρέμισε την “Κίνηση Πολιτών Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη” και ό,τι θέλει ας γίνει. Να κάνουμε μόνο το καθήκον μας, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε. Κρίμα, για σας, η πόλη και γνώση της αλήθειας έχει, και στην πραγματικότητα θα σας προσγειώσει γρήγορα.
Αλλά τότε, θα φταίνε οι δημότες που δεν κατάλαβαν, ο λαοπλάνος Ιωακειμίδης που τους κορόιδεψε. Δεν είναι στραβός ο γιαλός σύντροφοι. Εσείς στραβά αρμενίζετε. Καταλάβετέ το επιτέλους!

ΑΚΡΙΤΑΣ