Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Τα παιδιά ανοίγουν φέτος το φεστιβάλ στο Κατράκειο Νίκαιας


Με κεντρικό σύνθημα “Αυτό το καλοκαίρι κάντε μια στάση στο Κατράκειο”, το πρόγραμμα του Κατρακείου θεάτρου Νίκαιας, έχει ξεκινήσει να διαμορφώνεται, με πολύ αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο.

Την έναρξη κάνουν τα παιδιά καθώς για μια εβδομάδα, από τις 16 έως τις 22 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο παιδικό φεστιβάλ με τίτλο “Τα παιδιά πάνε σινεμά στο Κατράκειο”, με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια.

Κινηματογραφικές ταινίες, ανιματέρ, εργαστήρια, φουσκωτά παιχνίδια, ήρωες κινουμένων σχεδίων, κατασκευές και πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους που θα έρθουν στο Παιδικό Φεστιβάλ.

Για το παιδικό Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Την αρχή, με το παιδικό φεστιβάλ στο Κατράκειο, την κάναμε πέρυσι και τις τέσσερις ημέρες που διήρκησε, πέρασαν περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι. Η χαρά μικρών και μεγάλων που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις αλλά και η επιμονή των παιδιών να επαναληφθεί και φέτος, μας “ανάγκασε” να προεκτείνουμε τη διάρκειά του σε μια εβδομάδα και να εμπλουτίσουμε τις δραστηριότητες που θα μπορούν να κάνουν τα παιδιά. Για μας το πιο σημαντικό είναι ότι για πέντε ώρες κάθε απόγευμα, για μια εβδομάδα, όπου και τα σχολεία θα έχουν κλείσει, η οικογένεια θα έχει μια πρόταση ποιοτικής διασκέδασης χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά στο ελάχιστο”.

Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων του Κατρακείου θα ανακοινωθεί προσεχώς.