Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας

 1. Αιγινίτη Άννα του Γεωργίου:Γεννήθηκε το 1961 στη Νίκαια, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Εργάζεται στον τομέα της κλινικής διατροφής. 
  Είναι παντρεμένη μητέρα 2 παιδιών.

 1. Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος: Γεννήθηκε το 1982 στη Νίκαια. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι μελετητής δομοστατικός και διαχειριστής του Τεχνικού Γραφείου ΕΛΙΞ από το 2012, κάτοχος Διπλώματος Ειδίκευσης “εκτιμητής-διαχειριστής ακινήτων” (real estate), εγγεγραμμένο μέλος του Τ.Ε.Ε. και μέλος του Ελληνικού Τμήματος Σκυροδέματος (Ε.Τ.Σ.). Υπήρξε μέλος της ομάδας μελέτης της ΕΜΠΛΕΚΤΟΝ ΕΠΕ από το 2008 έως το 2012 με συμμετοχή σε μεγάλα τεχνικά έργα και κτιριακές εγκαταστάσεις. 


   
   
 1. Ισαακίδου- Τσαβλίρη Κυριακή (Κούλα) του Ιωάννη: Γεννημένη το 1959 στη Νίκαια όπου και μένει με την οικογένειά της. Είναι μέλος της Πνευματικής Εστίας Νίκαιας και από το 1981 Γραμματέας του Συλλόγου. Είναι μέλος του Συλλόγου Πισιδίας. 
     
 1. Κοκκίνης Πέτρος του Διονυσίου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νεάπολη της Νίκαιας. Είναι απόφοιτος ΕΠΑΣ Δομικών Έργων και διπλωματούχος καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής. Εργάζεται ως υπάλληλος στη Δομή κατά της φτώχειας στην πόλη μας.
   
 1. Κολυβάς Ανδρέας του Χριστόδουλου: Γεννήθηκε το 1962 στη Νίκαια. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Είναι μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και της Greenpeace Ελλάδος. 1. Κουκουλογιάννης Γρηγόριος του Ιωάννη: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Είναι Μηχανολόγος και εργάστηκε ως Μηχανικός Αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία, ως πολιτικό προσωπικό για τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία ως Προεδρική φρουρά. Για δυο χρόνια εργάστηκε ως μηχανικός στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και στη ΒΙΟΧΑΛΚΟ στις μηχανολογικές επιβλέψεις. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, συνεργάζεται με ιδιωτικά λύκεια, φτιάχνοντας τα σκηνικά για τις θεατρικές τους παραστάσεις. 1. Λαζάρου Δημήτριος του Ιωάννη: Ο Δημήτρης Λαζάρου είναι γιος του Ιωάννη και της Εύας Λαζάρου. Συμμετείχε στο απερχόμενο συμβούλιο του Διαμερίσματος Νίκαιας, καθώς και στην Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νίκαια, στην Νεάπολη. Το 2010 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.


   
 1. Μανικιώτης Ιωάννης του Νικολάου: Γεννήθηκε το 1955 στη Νίκαια. Έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τον Παναγιώτη. Από νωρίς ασχολήθηκε με διάφορα κοινωνικά κινήματα. Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΟΙ.ΖΩ, μέλος του συλλόγου κέντρο ζωής και πολιτισμού Νίκαιας και μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Ανθρώπων δρώμενα στη Νίκαια. Από το 2011 είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του συλλόγου Εκτελωνιστών Πειραιώς-Αθηνών (ΣΕΠΑ). 1. Μουταφίδης Γεώργιος του Χαραλάμπους: Γεννήθηκε το 1968 στον Πειραιά. Σπούδασε φαρμακευτική και δημοσιογραφία. Διατηρεί φαρμακείο στην Νίκαια .Στις προηγούμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές εκλέχτηκε σύμβουλος της κοινότητας Νίκαιας με τον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη. Δραστηριοποιήθηκε προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό φαρμακείο της πόλης. Διετέλεσε επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

   
 1. Ντεργαζαριάν Μανούκ (Μανώλης) του Μελκόν: Γεννήθηκε στη Νίκαια το 1965. Είναι παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στη Β Λαϊκή Αγορά Πειραιώς. Από το 2007 εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και 2012 εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Αττικής. 
   
 1. Παπαδοπούλου Ελευθερία- Κωνσταντίνα του Νικολάου: Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νίκαια, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι κάτοχος διπλώματος Νοσηλευτικής. Σήμερα εργάζεται ως γραμματέας σε κάθετη μονάδα επισκευής αυτοκινήτων.   
 1. Ρέμπελου Ευανθία (Εύα) του Νικολάου: Γεννήθηκε το 1979 και κατοικεί  στη Νεάπολη. Η καταγωγή της είναι από Εύβοια και Μικρά Ασία. Αποφοίτησε από το 2ο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Νικαίας, με ειδικότητα  στη οικονομία και διοίκηση. Ήταν αθλήτρια  στην επαγγελματική ομάδα μπάσκετ του  Ιωνικού Νικαίας και συμμετείχε στην ομάδα στίβου του Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλη επιχείρηση. 1. Σάμιος Ηλίας του Γεωργίου: Γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1965. Είναι παντρεμένος, πατέρας ενός αγοριού 15 ετών και ζω μόνιμα στη Νίκαια. Διδάσκει επί 26 χρόνια στο 14ο Δημοτικό σχολείο Νίκαιας. Είναι Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Μυτιλήνης και πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Τα έτη 2006-2007 και 2012-2013 διετέλεσε Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νίκαιας-Πειραιά. Είναι τακτικό μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου. 1. Σαρασλανίδης Θεόδωρος του Ιωάννη: Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Νίκαια. Ο πατέρας του Μικρασιατικής καταγωγής και η μητέρα του από το Προσκυνά Φθιώτιδος. Έχει έντονη δραστηριότητα σε τομείς υγείας, πολιτισμού και στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Σήμερα εργάζεται στο τμήμα ARC EUROPE της Ελληνικής Λέσχης Περιηγήσεων Αυτοκινήτου (ΕΛΠΑ). Σπούδασε Δημοσιογραφία στον Antenna.

 1. Τσεφαλάς Κωνσταντίνος του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Τελείωσε το 5ο Λύκειο Νίκαιας και ήταν Πρόεδρος του 15μελούς. Είναι φοιτητής σε αθλητικό κολέγιο προπονητικής. Εργάζεται ως προπονητής στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ιωνικού Νικαίας.

 1. Χρηστάκη-Μούλλερ Μαρία του Δημητρίου: Γεννήθηκε στην Νίκαια όπου και κατοικεί με την οικογένειά της. Με γνώσεις λογιστικής, Marketing και ναυτιλιακών, εργάστηκε ως ναυτικός πράκτορας και διευθύντρια ναυτικού πρακτορείου. Έχει διατελέσει δυο χρόνια Αντιπρόεδρος και 6 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας.