Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκαιας

 1. Αδαμπασίδης Αθανάσιος του Ανδρέα: Συνταξιούχος οικοδόμος. Γεννήθηκε το 1948 και μένει στη Νίκαια. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Βενέλη, με την όποια έχουν αποκτήσει δυο κόρες. Επί 20 χρόνια ήταν συνδικαλιστής στο σωματείο ελαιοχρωματιστών Πειραιά, από τη θέση του Αντιπροέδρου. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας και στο παρελθόν και τώρα.
   
 1. Αναγνωστόπουλος Νικόλαος του Ιωάννη: Γεννήθηκε το 1993 και μένει στη Νίκαια με την οικογένεια του. Έχει πτυχίο Ειδικότητας Υπαλλήλων Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου. Από το 2008 έως το 2010 ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Ιωνικού. 1. Αραβαντινού-Τσιμπλάκη Μαρία του Γεράσιμου: Η Μαρία γεννήθηκε στη Νίκαια. Σπούδασε διακοσμητική, γραφιστική και αρχιτεκτονικό σχέδιο. Σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή της επιχείρηση. Από το 1997 ασχολήθηκε ενεργά σε σχολικούς συλλόγους. Είναι μέλος της Επιτροπής των Προσκόπων και ραδιοφωνικός παραγωγός στο PhoenixRadio.gr. Το 2010 εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος. Είναι Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής Επιτροπής. 1. Αργυράκη- Δεληγιώργη Ευθυμία (Έφη) του Αλέξανδρου: Είναι Μικρασιατικής καταγωγής, από οικογένεια προσφύγων. Ξεκίνησε ως γραμματέας σε γραφείο δημοσιών σχέσεων σε διαφημιστική εταιρία και στην πορεία ασχολήθηκε με το επιχειρηματικό κομμάτι. Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τα αδέσποτα ζώα του Δήμου μας και είναι εθελόντρια σε κέντρα απεξάρτησης ναρκωτικών ουσιών. Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση σε συλλόγους που ασχολούνται με τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Είναι μέλος της Πνευματικής Εστίας Νίκαιας.

 1. Βαλλιανάτου Ειρήνη του Σπυρίδωνα: Είναι Δρ. Βιολογίας - Συστηματικός Βοτανικός – Φυτοκοινωνιολόγος και Επιμελήτρια του Διομήδειου Βοτανικού Κήπου του Παν/μίου Αθηνών. Aπό το 1986 έως το 2002 διετέλεσε συνεχώς δημοτική σύμβουλος στη Νίκαια, συμμετέχοντας σε πολλές επιτροπές του Δήμου και διοικήσεις Νομικών του Προσώπων. Κατά διαστήματα διετέλεσε αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Πρασίνου, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νικαίας και πολλών άλλων φορέων. Είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, των Σχολικών Επιτροπών Α/Βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης, της Πολιτιστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ. Είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και εκπροσωπεί το Δήμο στο ΠΕΣΥΔΑΠ. 1. Βάρσος Κωνσταντίνος του Βασιλείου: Γεννήθηκε το 1972 στη Νίκαια. Παντρεμένος με τη Χριστίνα Γκίτση, έχουν δυο παιδιά, το Βασίλη και την Αντωνία-Χριστίνα. Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής και σήμερα είναι προπονητής ποδοσφαίρου και διπλωματούχος Β UEFA. Έχει δική του εταιρεία security.
 1. Βάτσου Άννα του Οδυσσέα: Γεννήθηκε στη Νίκαια από μικρασιάτες γονείς. Πατέρας της ήταν ο Οδυσσέας Βάτσος. Μεγάλωσε και ζει στη Νίκαια. Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή της ίδρυσε φαρμακείο στην πόλη μας όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα. Κατά διάρκεια της φοιτητικής της ζωής ήταν ενεργό μέλος του φοιτητικού συνδικαλισμού. Αργότερα στην περίοδο της φοίτησης των παιδιών της, υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Νίκαιας. Έχει εκλεγεί μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του φαρμακευτικού συλλόγου Πειραιά. Είναι παντρεμένη με τον Παύλο Γεωργιάδη, ιατρό ενδοκρινολόγο και έχουν δυο παιδιά.

 1. Βότσης Ευάγγελος του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε το 1962 στη Νίκαια όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Σπούδασε στο Φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 1989 ως Αναλυτής στον τομέα Πληροφορικής της Εθνικής τράπεζας και παράλληλα υπήρξε επί εικοσαετία Σύμβουλος για θέματα Πληροφορικής και Logistics στον ιδιωτικό τομέα. Από τα νεανικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση. Πρωτοστάτησε το 1982 στην ίδρυση της “Κοινότητας Νέων Νίκαιας”. Από τη θέση του Αντιπροέδρου και αργότερα του Προέδρου της “Λέσχης Νεολαίας Πειραιά” (με παράρτημα και στη Νίκαια), συνέβαλε στη δημιουργία προγραμμάτων επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και πολιτιστικής δραστηριότητας.
 1. Γιαννούλης Βασίλης του Δημητρίου: Γεννήθηκε το 1978 στη Νίκαια, όπου ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Ασχολείται με το εμπόριο λαϊκών αγορών και συγκεκριμένα με είδη υποδημάτων. 1. Γκάγκας Δημήτριος του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε το 1965 στη Νίκαια από Νικαιώτες γονείς, μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού 25 ετών. Εργάζεται στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών ως φορτοεκφορτωτής εδώ και 22 χρόνια.

 1. Δερμάτης Αδάμ (Μάκης) του Αντωνίου: Γεννήθηκε στη Νίκαια το 1966 όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Πατέρας του είναι ο Αντώνης Δερμάτης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Νικαίας, του Απόλλωνα Αθηνών, του Ολυμπιακού Πειραιά και 11 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα. Σε ηλικία 18 ετών υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σαν Έφεδρος αξιωματικός επί 22 μήνες στην ελληνική δύναμη στην Κύπρο.Το 1988 κατατάχτηκε στην Ελληνική Αστυνομία, από την οποία αποστρατεύτηκε.Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2010. Παντρεμένος με την Κυριακή Καντάρη, έχει δύο παιδιά, τον Αντώνη και την Αλεξάνδρα-Ελλάδα.

 1. Ζαχαρόπουλος Πρόδρομος (Μάκης) του Παύλου: Γεννήθηκε στη Νίκαια από Μικρασιάτες γονείς και σπούδασε Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επί πολλά χρόνια ασχολείται με το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκλέχτηκε Συνοικιακός Σύμβουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας τις περιόδους 1986-1989, 1990-1993, 2006-2009 και 2010-2014. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Νίκαιας, Πρόεδρος του Α' ΚΑΠΗ, Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Νίκαιας, Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου “Ο ΠΛΑΤΩΝ”, Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Νίκαιας, μέλος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Συνδέσμου Δήμων Πειραιά Δ. Αττικής και μέλος της Διοίκησης του μπάσκετ ΙΩΝΙΚΟΥ. Ίδρυσε την Εταιρεία Πολιτισμού, Επιστημών και Κοινωνικής Παρέμβασης. Διατηρεί φαρμακείο στον Κορυδαλλό και έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά.

 1. Ζουγανέλης Ιωάννης του Μανούσου: Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1952 και μεγάλωσε στη Νίκαια. Το 1974 αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων. Υπηρέτησε ως Ιπτάμενος στην Πολεμική Αεροπορία, σε μαχητικά, εκπαιδευτικά και σε πυροσβεστικά αεροσκάφη έως το 2012, οπότε αποστρατεύτηκε με βαθμό Ανώτατου Αξιωματικού. Κατά τη σταδιοδρομία του δοκιμάστηκε σε θέσεις Διοίκησης και σε Επιτελικές θέσεις υψηλής ευθύνης, Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αεροπορικός Σύμβουλος Πρεσβείας Τιράνων κα. Τιμήθηκε με τα προβλεπόμενα μετάλλια και παράσημα. Είναι παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών.

 1. Ιωαννίδου Σταματία του Νικολάου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια, όπου και μένει με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη, μητέρα δυο παιδιών. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε στο Δήμο Νίκαιας, απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε ως Διευθύντρια. Την τελευταία τριετία διετέλεσε Ειδικός Συνεργάτης του Γιώργου Ιωακειμίδη, σε θέματα καθαριότητας.
 1. Κάββουρας Αναστάσιος του Σωτηρίου: Γεννήθηκε στην Άμφισσα Φωκίδος. Σπούδασε χημικός τροφίμων και οργάνωση πωλήσεων. Εργάστηκε μερικά χρόνια στην Αφρική. Τα τελευταία 40 χρόνια ζει στη Νίκαια και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία τροφίμων. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική η οποία εργάζεται ως νοσηλεύτρια ορθοπεδικής κλινικής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Έχει μια κόρη, τη Θάλεια, 22 ετών σήμερα. 1. Κάζος Χρήστος του Κωνσταντίνου: Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά και σήμερα είναι επιχειρηματίας. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας. Υπήρξε ιδρυτής και Α’ Πρόεδρος του Δ’ ΚΑΠΗ Νίκαια. Είναι μέλος της Ένωσης Εφεσίων και Αντιπρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Νίκαιας (Π.Ε.Ν).

 1. Καμαργιάννη Αλεξάνδρα-Νεκταρία του Αριστοφάνη: Γεννήθηκε το 1974 στη Νίκαια όπου και ζει μέχρι σήμερα. Μητέρα δυο παιδιών. Είναι απόφοιτος του Δημόσιου ΙΕΚ Γραμματέων και του Τ.Ε.Ι. Διοίκησης Επιχειρήσεων Χαλκίδας. Έχει συμμετάσχει σε ομάδες καθηγητών του Παντείου και του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την συγγραφή βιβλίων που αφορούσαν οικονομικά. Στον Πειραιά εξέδιδε εφημερίδα ποικίλης ύλης free press με 5.000 φύλλα και συνεργάζεται με μεγάλα site όπου δημοσιεύονται άρθρα της.   
18. Κανδύλη Θεοδοσία του Βύρωνα: Από το 1983 ασχολείται με το Αθλητικό Σωματείο της πόλης Α.Ο. Πανεαπωλικός Νίκαιας. Το 1990 με τον αείμνηστο σύζυγό της Γιάννη Κανδύλη, ιδρύουν το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου. Η γνωριμία της με τον κόσμο της καλαθοσφαίρισης, έγινε αφορμή να ασχοληθεί με την ίδρυση του Συνδέσμου Κρητών Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και στη συνέχεια να γίνει μέλος του Δ.Σ της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. (Ένωση Σωματείων καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής). 

 


 1. Καρλαύτης Νικόλαος του Παναγιώτη: Γεννήθηκε το 1973 στη Νίκαια, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι μηχανικός αυτοκινήτων, μηχανικός αεροσκαφών και ηλεκτρονικός. Εργάζεται σε δική του επιχείρηση.    

 1. Κασιούρης Ιωάννης του Δημοσθένους: Γεννήθηκε το 1957. Παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών. Εργάστηκε στην Πολεμική Αεροπορία ως Μηχανικός Αεροσκαφών και Αεροκινητήρων απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού, ως Διεθνής Κριτής Κολύμβησης (FINA), Κριτής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, στη Διαιτησία Παγκόσμιων Στρατιωτικών Πρωταθλημάτων Κολύμβηση και είναι Γεν. Γραμματέας του Γ.Ν.Ο. ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ. 1. Κίτσος Ευάγγελος του Δημητρίου: Εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος στη Νίκαια και στον ενιαίο Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη από το 1978 έως σήμερα. Έχει περάσει από όλες τις θέσεις διοίκησης του Δήμου και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 


   
 1. Κοτζαμάνης Σπύρος του Κωνσταντίνου: Είναι παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών . Εργάζεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Είναι Προπονητής Ποδοσφαίρου και Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ιωνικού.

 1. Λαγουμιτζής Μιχαήλ του Ευάγγελου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νίκαια από Μικρασιάτες γονείς. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε Παιδαγωγικά στην Κρήτη και στην Αθήνα. Το 2012 απέκτησε την ειδικότητα της Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες. Έχει ασχοληθεί συστηματικά με την εφαρμογή προγραμμάτων Ανάπτυξης Συναισθηματικής Νοημοσύνης στα σχολεία για περισσότερο από 10 χρόνια. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2010 και από τον Ιούνιο του 2011 είναι Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη.


 1. Λουκίσας Αναστάσιος του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε το 1964 και είναι δάσκαλος, Διευθυντής του 26ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας. Οι βασικές σπουδές του είναι στις Επιστήμες της Αγωγής με πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών (εξομοίωση). Έχει κάνει διετή μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων και έχει σπουδάσει Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Έχει διακριθεί από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου με το βραβείο «Κ.Π.ΔΕΜΕΡΤΖΗ στον Έλληνα δάσκαλο» και από το Υπουργείο Παιδείας με το βραβείο «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση».

 1. Μακρίδης Πέτρος του Αθανασίου: Γεννήθηκε το 1953 και είναι παντρεμένος με την Ελένη Μαρκογιάννη και πατέρας δυο παιδιών. Την περίοδο 1998-2002 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας. Είναι συνταξιούχος οικοδόμος.

 1. Μαλτέζη Άννα του Παναγιώτη: Με ρίζες από τη Σμύρνη Μ.Aσίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέντη. Από το 1994-2010 δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο χώρο του Πολιτισμού και εθελοντικά ως Πρόεδρος στην «Παιγνιοθήκη για παιδιά με ειδικές ανάγκες» στο Δήμο Ρέντη. Το 2011 εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος, και διατελεί Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΝΙΡ, μέλος Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, υπεύθυνη του 2ου, 6ου και 8ου ΚΑΠΗ Νίκαιας και μέλος της Β/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

 1. Μαμαγκάκης Πέτρος του Γεωργίου: Παντρεμένος με δυο παιδιά. Υπάλληλος Ο.Τ.Ε. στο Τεχνικό Τμήμα Νίκαιας. Πτυχιούχος Γεωτεχνικός και Ηλεκτρολόγος και ταυτόχρονα φοιτητής στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας στην Πάτρα. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κρητών Νίκαιας-Κορυδαλλού και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 9ο Γυμνάσιο Νίκαιας. Είναι μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου.   
 1. Μαραγκάκης Κωνσταντίνος του Μηνά: Είναι Χειρουργός-Ορθοπεδικός και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Επιστημονικός Υπεύθυνος Κοινωνικού Ιατρείου Ιεράς Μητροπόλεως Νίκαιας.
 1. Μεσίσκλης Παναγιώτης (Τάκης) του Πέτρου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια από οικογένεια μανιάτικης καταγωγής με μεγάλη παράδοση και προσφορά στους δημοκρατικούς αγώνες και ειδικά την τοπική αυτοδιοίκηση. Εργάζεται 30 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, σε θέση ευθύνης αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά και στη διοίκηση επιχειρήσεων. Παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών, της Μαρίας τελειόφοιτου Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Πέτρου τελειόφοιτου της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου της Μάνης, Μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά, Αναπληρωματικό μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας. Την τελευταία τριετία δούλεψε στο Δήμο, από την θέση του Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ του Δήμου.

 1. Μουταφίδου Βασιλική του Χαραλάμπους: Γεννήθηκε στη Νίκαια το 1975 από γονείς ποντιακής καταγωγής. Από το 2000 εργάζομαι ως οδοντίατρος ανελλιπώς ενώ από το 2003 έως και σήμερα ασκεί το επάγγελμα της στο ιδιωτικό της ιατρείο στην Νεάπολη. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και της Στοματολογικής Εταιρείας. Συμμετέχει εθελοντικά σε προγράμματα ενημέρωσης εξέτασης παιδιών σε δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου μας ως υπεύθυνη του προγράμματος το οποίο διοργανώνει η περιφέρεια σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό σύλλογο Πειραιά. Διετέλεσε γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου από το 2010 ως και σήμερα. Είναι μέλος του ΝΠΔΔ- Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και υπεύθυνη σύνταξης του περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά (ΟΣΠ).


 1. Μπακατσέλος Ιωάννης του Πέτρου: Γεννήθηκε το 1979 στον Πειραιά. Μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τα μαθητικά του χρόνια στην πόλη της Νίκαιας. Το 2001 αποφοίτησε από δημόσιο Ι.Ε.Κ στον τομέα των ναυτιλιακών σπουδών. Από το 2003 ως το 2006 εργάστηκε ως επιθεωρητής πωλήσεων σε μεγάλη καπνοβιομηχανία. Από τότε δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ιωνικού από μικρή ηλικία φθάνοντας στην ομάδα των νέων με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2010 με το συνδυασμό μας. Διετέλεσε πρόεδρος σχολικής επιτροπής. Ήταν μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Νικαίας – Ρέντη καθώς και μέλος της επιτροπής αθλητισμού.

 1. Μπίχτας Παύλος του Αθανασίου: Γεννήθηκε το 1962 και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε δική του επιχείρηση. Είναι απόφοιτος Σχολής Εμποροπλοιάρχων με σπουδές προγραμματισμού και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 2000 έως το 2012 διετέλεσε Πρόεδρος της Α.Ε. Ρέντη. Το 2002 εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2006 έως το 2010 αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών και Πρασίνου. Από το 2011 έως σήμερα συνεχίζει ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου και αναλαμβάνω Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του ενιαίου Δήμου. 

   
 1. Μπογράκος Δημήτριος του Πέτρου: Είναι τελειόφοιτος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γεννημένος στη Νίκαια το 1992, όπου σήμερα ζει και εργάζεται. Στέλεχος των Λογιστικών Γραφείων ´ΜΠΟΓΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ´ και υποψήφιος Μεταπτυχιακού με θέμα "Φορολογική- ελεγκτική".
 1. Νιάκας Απόστολος του Ευάγγελου: Εκπαιδευτικός. Είναι έγγαμος και έχει ένα γιο 14 ετών. Υπήρξε από το ιδρυτικά στελέχη του συλλόγου στον οικισμό Μπιχάκη και διετέλεσε Πρόεδρος. Ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας. Ασχολείται από το 1996 σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Ε. με τις ανανεώσιμες πηγές ηλεκτρικής ενέργειας. Συνεργάστηκε με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Αγωγής Αργυρουπόλεως. Από το 2011 έως σήμερα είναι Αντιπρόεδρος στην ενιαία σχολική επιτροπή της Β/Βάθμιας εκπαίδευσης. 1. Νικητίδης Ευγένιος του Στυλιανού: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, διατηρώντας Διαγνωστικό- Μικροβιολογικό ιατρείο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Έχει διατελέσει μέλος της πενταμελούς Επιτροπής ΕΙΝΑΠ του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας και εκλέκτορας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Είναι παντρεμένος, πατέρας ενός παιδιού 3 ετών.


 1. Νικολάκης Σπυρίδων του Δημητρίου: Γεννήθηκε στο Ρέντη το 1963 και είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 1ο Δημοτικό Αγ. Ι. Ρέντη. Ο ΓΝΟΝ Άρης Νικαίας και τα γυμναστήρια του Πλάτωνα και του Σελεπίτσαρι ήταν οι καθημερινοί χώροι άθλησης και εργασίας του από το 1978 έως το 1997. Την περίοδο 1997-2004 εργάστηκε στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και από το 2005-2008 στην ΑΕ Νίκαια με έδρα το γυμναστήριο του Καραμπίνη. Από το 1994-1999 ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 6ο Γυμνάσιο Νίκαιας και το 2000 στο 2ο Γυμνάσιο Νίκαιας. Το 1995 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με το Γιώργο Ιωακειμίδη. 
  Από το 2006 έως το 2010 διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Ρέντη και την περίοδο 2010-2014 Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του ενιαίου Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη.

 1. Νικολάου Αντώνιος του Σεραφείμ: Γεννήθηκε το 1969 στον Κορυδαλλό. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Το 1986 αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Κορυδαλλού και την ίδια χρονιά φοίτησε στην Ανωτέρα σχολή Σ.Μ.Υ.Ν. Από το 1989 έως το 1993 υπηρέτησε σε πολεμικά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α. Το 1994 μετατέθηκε στην Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού. Συμμετείχε σε δεκάδες ασκήσεις, επιχειρησιακές, ειρηνευτικές αποστολές καθώς και διακομιδή ασθενών μέχρι και το 2010 όπου και αποστρατεύτηκε. Από το 2011 διατηρεί εμπορική επιχείρηση στον Πειραιά.


 1. Παλόγλου Σπυρίδων του Συμεών: Γεννημένος το 1951 στη Νίκαια, από Μικρασιάτες γονείς, εργάστηκε από την παιδική ηλικία. Αποφοίτησε από το Νυχτερινό Γυμνάσιο Νίκαιας και πήρε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε στο νοσοκομείο Μεταξά, όπου διετέλεσε μέλος της επιτροπής της ΕΙΝΑΠ του νοσοκομείου, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου εκλέχτηκε στο Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων και λειτούργησε έως το 2014 ιδιωτικό ιατρείο στη Νεάπολη. Σήμερα εργάζεται στο ΠΕΔΥ ως ιατρός πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Είναι Πρόεδρος του Μικρασιατικού Συλλόγου Νησίου Πισιδίας (από το 1984). Παντρεμένος με τη Γεωργία Ρουμελιώτου και πατέρας τριών παιδιών. 1. Παναγόπουλος Νικόλαος του Γεωργίου: Γεννήθηκε το 1985 στη Νίκαια. Αποφοίτησε από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθήνας. Είμαι μέλος του συνδέσμου φιλάθλων Ιωνικού Νίκαιας Raingers.

 1. Πανίδου-Μητακίδου Μαριάνθη του Ξενοφώντος: Ιατρός Γενικής Ιατρικής. Είναι παντρεμένη με το Δήμο Μητακίδη και έχουν 3 παιδιά. Ολοκληρώνει τώρα το Μεταπτυχιακό της πάνω στην επαγγελματική και περιβαλλοντική υγεία. Έκανε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και εργάστηκε ως μαία. Διετέλεσε γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του 23ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας και Πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης. Είναι εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Κοινωνικής πολιτικής και ισότητας. Οργάνωσε το Δίκτυο Ασφάλειας εργαζομένων των Δήμων. Είναι μέλος της Εταιρείας Γενικής Ιατρικής και έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια. 

   
 1. Πανοηλίας Λεόντιος (Λεωνίδας) του Σπυρίδωνος: Γεννήθηκε το 1958 και μεγάλωσε στη Νίκαια. Σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων (απόφοιτος τεχνικής σχολής). Από 14 ετών ασχολείται με τον αθλητισμό, παίζοντας σε πολλές ομάδες της πόλης, με κύρια παρουσία στην ομάδα του Ιωνικού Νικαίας. Εδώ και 25 χρόνια ασκεί το επάγγελμα του προπονητή ποδοσφαίρου.


 1. Παπαδάκης-Ντίλης Ιωάννης του Εμμανουήλ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια όπου και δημιούργησε την οικογένεια του. Από το 1979 εργάζεται ως επαγγελματίας Οδηγός Φορτηγών Αυτοκινήτων. Επί 14 συνεχή χρόνια εκλέγεται πρόεδρος του Συνδικάτου Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ελλάδος, ενώ τα τελευταία 8 χρόνια είναι Γραμματέας Οικονομικού της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος. Εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Διοικητική Επιτροπή ΙΚΑ Νίκαιας και στην Τοπική Διοικητική Επιτροπή ΟΑΕΔ Πειραιά. Υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Πολιτών Ελλάδος, το οποίο στήριζε οικογένειες απόρων και ανέργων πολιτών.
   
 1. Πούμπουρα Αγγελική του Ιωάννη: Γεννήθηκε και κατοικεί στην Νίκαια με καταγωγή και επιρροές από την Μικρά Ασία και τα Μεστά της Χίου. Είναι παντρεμένη , εργαζόμενη και μητέρα δύο ενήλικων τέκνων. Σπούδασε Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων .Από το 1982 έχει αφιερωθεί ανιδιοτελώς στις τοπικές, σχολικές , προνοιακές και εκκλησιαστικές δομές της Νίκαιας και του Αγ. Ι. Ρέντη.

 1. Πράπας Βάιος του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια και σπούδασε μουσική στη σχολή του Θέμη Παπαβασιλείου. Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας του 5ου Λυκείου Νίκαιας, όπου και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα. Παρακολούθησε μαθήματα στις δραματικές σχολές «ΑΡΧΗ», «Μοντέρνοι Καιροί» και στο «Θέατρο των Αλλαγών». Έχει παίξει σαν ηθοποιός στην παράσταση «ΣΚΟΥΙΚ 2» και σαν μουσικός σε εξετάσεις τρίτου έτους και στο έργο «Θουκυδίδη Ιστορία βιβλίο 2ο» στο Εθνικό Θέατρο, ενώ έχει συνθέσει τη μουσική για την παράσταση «Ο καπετάν Μιχάλης». Συνεργάστηκε με το ΙΜΕ για το «Εργαστήρι μουσικών οργάνων», καθώς και με την ΕΡΤ για το «Αφιέρωμα στους ποιητές». Έχει παίξει σε μεγάλες μουσικές σκηνές και σε παραγωγές δίσκων. Είναι μέλος της ομάδας «ΑΠΟΡΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ» και συνεργάζεται με τον μουσικοσυνθέτη Νότη Μαυρουδή.


   
 1. Ρεμούνδος Δημήτριος του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε στη Νίκαια το 1959, από γονείς μικρασιατικής καταγωγής. Μεγάλωσε και σπούδασε στα σχολεία της Νίκαιας και είναι πτυχιούχος της Σιβιτανιδείου Σχολής, με ειδικότητα ψυκτικός – ηλεκτρολόγος. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Κιζιρίδου (διαμερισματική σύμβουλο) και έχει τρία παιδιά.    
 1. Ρουμιάν Ελένη του Αθανασίου: Γεννήθηκε στον Πειραιά και μένει στο Ρέντη. Εκλέγεται το 2006 για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος με το Γιώργο Ιωακειμίδη. Είναι παντρεμένη με το Χρήστο Ρουμιάν, βιοτέχνη- προπονητή βόλεϊ στην «Αρμενική» παροικία και έχουν δυο κόρες. Είναι εθελόντρια αδελφή & εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μάχιμη από το 1998. Είναι Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. των Παιδικών Σταθμών, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της ΔΗΚΕΝΙΡ και της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Είναι επίσης μέλος του ΠΕΣΥΔΑΠ και του ΔΙΚΕΠΑΖ.


 1. Σιδέρης Ιωάννης του Φωτίου: Είναι Μηχανικός Μεταλλείων- Μηχανικός Μεταλλουργός ΕΜΠ και Καθηγητής Τ.Ε.Ι. Πειραιά (ειδικός συνεργάτης). Εργάζεται ως Τεχνικός Διευθυντής της Στασινόπουλος Uddeholm Χάλυβες ΑΕΒΕ. Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ. Έχει εκπονήσει τη μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, Λειτουργίας και Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρέντη και του Πνευματικού Κέντρου-Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ρέντη.


 1. Σισμανίδης Κωνσταντίνος του Ιορδάνη: Γεννήθηκε το 1966 και ζει στη Νίκαια. Είναι απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού ναυτικού. Δραστηριοποιείται στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, ως Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας- Κερατσινίου.

 1. Σταματάτος Δημοσθένης του Παναγιώτη: Γεννήθηκε το 1962 και μεγάλωσε στις γειτονιές του Ρέντη. Είναι παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών. Από το 1994 έως σήμερα ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής και μέλος σε Δ.Σ. Δημόσιου και Ιδιωτικού Δικαίου. Από το 2004 έως σήμερα συμμετέχει στο Δ.Σ. του ΠΕΣΥΔΑΠ και του ΔΙΚΕΠΑΖ. Είναι μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και συμμετέχει σε διάφορους πολιτιστικούς και ανθρωπιστικούς συλλόγους.    
 1. Σταματιάδης Αντώνιος του Θάνου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια, όπου ζει και έχει την επιχείρησή του. Από το 2010 είναι Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας. 1. Σωτηροπούλου Δέσποινα του Κωνσταντίνου: Δημοσιογράφος- Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Νίκαια. Υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και στην ενεργή δημοσιογραφία επί 27 χρόνια. Λόγω της δημοσιογραφικής της ιδιότητας στον χώρο του Πολιτισμού ασχολείται και στον Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη με την διοργάνωση και την παραγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 1. Τασλακίδης Ευθύμιος (Μάκης) του Ιωάννη: Ο Μάκης Τασλακίδης κατάγεται από τον πόντο. Γεννήθηκε στη Νίκαια από μάνα Μικρασιάτισσα και μεγάλωσε στις γειτονιές της μέχρι σήμερα. Είναι κάτοχος πτυχίων Μηχανικού-Ηλεκτρολόγου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει λάβει 3 υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα επί 18 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Ευρυδίκη Σαρηγιαννοπούλου και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Από το 1996 εργάζεται στον Ο.Α.Ε.Δ. Έχει διατελέσει μέλος της Ποντιακής Ένωσης στην Αυστραλία. Από το 2007 έως σήμερα, εκλέγεται Γραμματέας στον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο της Ψιλής Άμμου “Η Κοίμηση της Θεοτόκου” στη Σαλαμίνα. Είναι μέλος του Δ.Σ εργαζομένων του Ο.Α.Ε.Δ.

 1. Τέσσης Αντώνιος του Γεωργίου: Με καταγωγή από την Ερμιόνη Αργολίδας και την Κωνσταντινούπολη, γεννήθηκε στη Νίκαια το 1986, όπου και κατοικεί μόνιμα. Το 2004 αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Νίκαιας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2009 στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά, όπου και αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών Τ.Ε. Το 2011 έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Σήμερα ζει στη Νίκαια και εργάζεται στον Αγ.Ι.Ρέντη, ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στον τομέα των Ηλεκτρολογικών Έργων και της κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων.

 1. Τούντας Κανέλλος (Άκης) του Στυλιανού: Γεννήθηκε το 1967 στη Νίκαια, όπου και μένει, γιος ναυτικού. Παντρεμένος, έχει δυο παιδιά. Από το 2011 έως σήμερα είναι αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου. Διδάσκει λογιστική στο Τμήμα Οικονομικής επιστήμης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στρατηγική διοίκηση στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει δημοσιεύσεις άρθρων σε έγκριτα Διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής σχολής Δημόσιας Διοίκησης και του Πανεπιστημίου του Harvard. Έχει εργαστεί 11 χρόνια ως ελεγκτής και προϊστάμενος Οικονομικών υπηρεσιών στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. 

   
 1. Τσισκάκης Ελευθέριος του Ιωάννη: Γεννήθηκε στην Νίκαια το 1964.Είναι παντρεμένος με την Σταθοπούλου Μαρία και έχουν δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ναυτική Επιστήμη και Στρατηγική . Σταδιοδρόμησε στο Πολεμικό Ναυτικό για 25 χρόνια στα Υποβρύχια όπου διετέλεσε Κυβερνήτης Υποβρυχίου και Διοικητής Βάσης Υ/Β. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Πλοιάρχου το 2007 και μέχρι σήμερα εργάζεται στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. 

   
 1. Τσουντάνης Χρήστος του Νικολάου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια, από Μικρασιάτες γονείς, το 1957. Σπούδασε βοηθός γεωπόνου. Εργάζεται ως υπεύθυνος στην εταιρεία ISS στην υπηρεσία πρασίνου, εδώ και 20 χρόνια. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών. Ασχολήθηκε με τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι στο Φιλοζωικό Σύλλογο Νίκαιας και φροντίζει για τα αδέσποτα ζώα.


 1. Φραγκούλης Διονύσιος του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε το 1963 και κατοικεί στη Νίκαια. Ασχολείται επαγγελματικά με τις γραφικές τέχνες, τις τυπογραφικές εργασίες , τις εκδόσεις και πωλήσεις.
 1. Φωκίδης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε το 1946 και μεγάλωσε στις γειτονιές της Νίκαιας. Τυπογράφος στο επάγγελμα, διατηρούσε Τυπογραφείο στην περιοχή. Παρά το γεγονός ότι θέτει πρώτη φορά υποψηφιότητα, δραστηριοποιήθηκε στα κοινά και κυρίως στις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου της Νίκαιας από πολύ νωρίς. Μεγάλη του αγάπη η Χορωδιακή και Βυζαντινή μουσική. Διετέλεσε έφορος στη Χορωδία της Νίκαιας και μετέπειτα ήταν ενεργό μέλος στο Χορωδιακό Εργαστήρι του Δήμου της Νίκαιας. Είναι ιεροψάλτης σε εκκλησίες της Νίκαιας και του Πειραιά. Συνταξιούχος πλέον, ασχολείται με τον εθελοντισμό, βοηθώντας ως επίτροπος τις κοινωνικές δράσεις του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Νίκαιας.

 1. Χαλικιόπουλος Μιχαήλ του Γεωργίου: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακά (Master) στον Καναδά. Από το 1989 διευθύνει φροντιστήρια γενικών εξετάσεων στον Πειραιά και στη Νίκαια. Διδάσκει τα μαθήματα της Βιολογίας σε υποψήφιους ΑΕΙ - ΤΕΙ. Αρθρογραφεί για εκπαιδευτικά ζητήματα κυρίως για μεθόδους αποτελεσματικής διδασκαλίας. Είναι συγγραφέας σχετικών ηλεκτρονικών βιβλίων. Από το 2010 εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων. 

   
 1. Χατζηπαυλίδης Ελευθέριος του Γεωργίου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια από γονείς Ποντιακής – Μικρασιατικής καταγωγής. Είναι πτυχιούχος – αριστούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Υπηρετεί περισσότερα από 30 χρόνια την εκπαίδευση, με τα τελευταία 28, στο 3ο Γ.Ε.Λ. Νίκαιας. Παράλληλα εργάσθηκε ως προπονητής κολύμβησης – μπάσκετ – πιγκ-πογκ στον ΙΩΝΙΚΟ, τη Χ.Α.Ν. κ.α. Είναι παντρεμένος με την Μπέτυ Καλιβρετάκη και έχει δύο παιδιά, φοιτητές, την Ειρήνη και το Βαγγέλη.

 1. Χρυσός Παναγιώτης του Ιωάννη: Γεννήθηκε το 1990 στη Νίκαια. Κατοικεί στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Είναι απόφοιτος του 13ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας Κορυδαλλού, του 11ου Γυμνασίου (Ηράκλειτος) και του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Νίκαιας. Σπουδάζει στη σχολή ηλεκτρολογίας του τμήματος εγκαταστάσεων κτιρίων και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από μικρή ηλικία έχει συμμετάσχει ενεργά σε σωματεία καλαθοσφαίρισης της πόλης μας καθώς επίσης και σε τμήματα ποδοσφαίρου και καλών τεχνών του Δήμου μας.