Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Νομίζω ότι η εμπιστοσύνη που οι δημότες της Νίκαιας και του Ρέντη έδειξαν στο πρόσωπό μου και στην "Κίνηση Πολιτών Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη" την Κυριακή 18 Μαΐου, ήταν η πιο σημαντική μου επιτυχία στο χώρο της αυτοδιοίκησης που υπηρετώ πιστά τα τελευταία 32 χρόνια. 
Οι περίπου 48.000 δημότες μας που ήρθαν να ψηφίσουν έδειξαν συμμετοχή μεγαλύτερη απ’ αυτή των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2010 και τη θέλησή τους να επιλέξουν τη νέα τους δημοτική αρχή.
Οι σχεδόν 30.000 δημότες μας που παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών και τα προβλήματα φτώχειας και ανεργίας της πόλης μας ψήφισαν και απέδειξαν ότι καταφέραμε να κρατήσουμε την πόλη όρθια σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Το 62,25% των ψήφων που μας έδωσαν, έδειξε ότι οι πολίτες απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις μας ψήφισαν ως αυτοδιοικητική επιλογή που τους σέβεται και ενδιαφέρεται πάνω απ’ όλα για το συμφέρον της πόλης. Η αδέσμευτη αυτοδιοίκηση νίκησε κόντρα τις κομματικές και λαϊκίστικες επιλογές.
Όσοι ενώθηκαν εναντίον μας χωρίς αρχές και άποψη για την πόλη, παρά μόνο με ιδιοτελή κριτήρια υπέστησαν μια εκκωφαντική ήττα που θα την θυμούνται για πάντα. Ας ελπίσουμε ότι έστω και αργά θα καταλάβουν τα λάθη τους. Όμως όλοι αυτοί από σήμερα και όλες παύουν να μας απασχολούν. 
Μπροστά μας έχουμε τα προβλήματα της πόλης που είναι πολλά και δυσεπίλυτα και αυτός είναι ο εχθρός μας και όλη μας η ενασχόληση.
Οι εκλογές τελείωσαν επιστρέφουμε στη δουλειά μας που είναι η διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη μας και έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε.
Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ... 

Γιώργος Ιωακειμίδης
Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη