Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγ. Ι. Ρέντη

 1. Αναστασιάδης Τιμόθεος του Διονυσίου: Γεννημένος το 1981 στο Καζακστάν της πρώην Σοβιετικής Ένωσης από οικογένεια παλιννοστούντων, επαναπατρίστηκε το 1990. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου με την επωνυμία “Τα παιδιά του Εύξεινου Πόντου”.
 1. Άννινος Νικόλαος του Διονυσίου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αγ. Ι. Ρέντη από οικογένεια με καταγωγή από την Μ. Ασία και την Κεφαλλονιά. Μετά το λύκειο συνέχισε τις σπουδές του στον Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στον τομέα της πληροφορικής. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της ασφάλειας. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης εταιρείας που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας και συστημάτων ασφαλείας. Το 2002 εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στον Αγ.Ι.Ρέντη στην ηλικία 21 ετών και ήταν ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα. Είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και υπεύθυνος των ακαδημιών της ποδοσφαιρικής ομάδας “ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ”.
   
 1. Βακαλάκης Ηλίας του Αποστόλου: Γεννήθηκε το 1965 στον Πειραιά και από τότε ζει μόνιμα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Είναι παντρεμένος με τη Γραμματική Βούλγαρη και έχουν δύο παιδιά, την Αιμιλία και τη Θεοδώρα. Είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Λάρισας του τμήματος Τ.Ι.Ε. Από το 1989 εργάζεται ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο Βιοχημικό Εργαστήριο του Λαϊκού Νοσοκομείου. Είναι μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου εργαζομένων στο Λαϊκό Νοσοκομείο, κατέχοντας τη θέση του ταμία. Είναι επίσης μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Τεχνολόγων Παρασκευαστών Ελλάδος. Το 2006 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Διετέλεσε Πρόεδρος του Νομικού προσώπου Παιδικοί Σταθμοί, Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής. Την περίοδο 2011-2014 είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγ. Ι. Ρέντη.

   
 1. Γαραντζιώτης Λεωνίδας του Ανδρέα: Γεννήθηκε το 1954 στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Από το 1980 μένει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Παντρεύτηκε τη Βάσω Κανόνη και έχει δύο κόρες την Ηλιάνα και τη Δανάη. Έχει τελειώσει Σχολή Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων και εργάστηκε σ’ αυτό τον τομέα από το 1979 έως και το 2013. Από το 2003 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών Εργατικών Κατοικιών Φλέμιγκ.   
 1. Γιαμαλάκης Γεώργιος του Ανδρέα: Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο Ρέντη. Είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. 


   
   
 1. Καζαντζίδης Ιωάννης του Χαραλάμπους: Γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Τελείωσε Γενικό Λύκειο και Μουσικό Σχολείο. Εργάστηκε στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη στο Τμήμα Τεχνικής Υπηρεσίας.

   
 1. Κατσίκης Γεώργιος του Αναστασίου: Γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στο Ρέντη. Εργάζεται ως έμπορος, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ασχολείται από το 1994 με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος.


   
 1. Κουφοπαντελής Μιχαήλ του Δημητρίου: Σπούδασε Μηχανολόγος Υπομηχανικός. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1998 μέχρι και σήμερα, όπου εκλέγεται ως Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε Πρόεδρος στην Επιτροπή Αθλητισμού, στους παιδικούς σταθμούς, στην Δημοτική Επιχείρηση καθώς και Αντιδήμαρχος Έργων. Από το 2011 έως και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στον ενιαίο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη. 


   
 1. Λεγάκης Γεώργιος του Ανδρέα: Γεννήθηκε το 1975 στον Αγ. Ι. Ρέντη. Σπούδασε αρχικά marketing και στη συνέχεια διοίκηση επιχειρήσεων. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2006 με το συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη. Τη 2ετία 2013-2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στον ενιαίο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.
 1. Λιανοπούλου – Μητροπούλου Άννα του Γεωργίου:Δημοτική Σύμβουλος από το 2006 με τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ρέντη από το 2006 έως 2010, Αντιπρόεδρος το 2009 στο Ν.Π.Δ.Δ. «Κ.Α.Π.Η.-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ», Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ρέντη το 2010, Μέλος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτη 2011 και 2012, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ (Κ.Α.Π.Η.-Παιδικοί Σταθμοί) από το 2012 έως σήμερα.

 1. Μάλαμα Αφροδίτη του Ιωάννη: Γεννήθηκε το 1951 στον Πειραιά . Από το 1961 ζει στο Ρέντη. Από το 1984 εργάστηκε στο Γραφείο Δημάρχου Ρέντη ως μόνιμη υπάλληλος του Δήμου. Συνταξιοδοτήθηκε το 2011 με το βαθμό Α΄ από τη θέση αυτή από τον ενιαίο πλέον Δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου των Πολυκατοικιών Θηβών-Θεσσαλονίκης "Η ΟΜΟΝΟΙΑ". Παντρεμένη με τον Περικλή Μάλαμα, έχουν δύο παιδιά. 1. Μπίρη Διονυσία του Σταύρου: Γεννημένη το 1972, ζει στο Ρέντη. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε κατάστημα οπτικών.