Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις στο Κατράκειο Θέατρο

Κύλησε κιόλας ένας χρόνος και σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουνίου, ξεκινάνε πάλι οι εκδηλώσεις του Κατρακείου. Το πολιτιστικό σύμβολο της πόλης έχει φέτος ένα ακόμη καλύτερο πρόγραμμα. Το περσινό καλοκαίρι 75.000 θεατές επισκέφθηκαν το θέατρο. Φέτος ο στόχος μας είναι να φτάσουμε τους 100.000 θεατές. Μπορεί να μοιάζει μεγάλος στόχος αλλά σίγουρα δεν είναι ανέφικτος γιατί χρόνο με το χρόνο ξανακερδίζει στη συνείδηση όχι μόνο της πόλης μας αλλά και ευρύτερα στην περιοχή το μέγεθος που του αντιστοιχεί, και ξαναλειτουργεί ως ο πολιτιστικός φάρος της πόλης, όπως ήταν παλαιότερα.
Το Κατράκειο μαζί με το Μαθητικό Φεστιβάλ που ξεκίνησε στο τέλος Μαΐου, τις εκδηλώσεις στο Κηποθέατρο και στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ρέντη, ολοκληρώνουν ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι που αρχίζει το Μάιο και τελειώνει τον Οκτώβριο με εκδηλώσεις που καλύπτουν όλες τις μορφές της Τέχνης: χορό, τραγούδι, εικαστικά.
Θέλουμε όλες αυτές οι εκδηλώσεις να γίνουν και δικές σας, θέλουμε όσα συμβαίνουν στην πόλη μας να σας κάνουν υπερήφανους γι’ αυτήν. Γι’ αυτό παλεύουμε και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για άλλα πέντε χρόνια.

Γιώργος Ιωακειμίδης
Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη