Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ – ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ
μαζί τους οι <Nouveau Sextet> και φίλoι
Στο ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ στη ΝΙΚΑΙΑ
Την Παρασκευή 11 Ιουλίου, οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες, ξανασμίγουν για να πει πάλι η μια στην άλλη: «Τραγούδα θέλω να σε ακούω». Στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, θα θυμηθούμε ξανά την μεγάλη επιτυχία αυτής της χρονιάς.
Κι αυτό θα έχει ένα ειδικό βάρος, μια συγκίνηση αφού κι οι δυο τους ανήκουν σε εκείνη την γενιά που ανανέωσε, τροφοδότησε και προχώρησε το ελληνικό τραγούδι- ταυτίστηκε με αυτό, το υπηρέτησε.
Η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, θα τα έχει όλα: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Και βέβαια μια ένωση που υπόσχεται μια κατάδυση στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού και μια σύμπραξη που θα ζωντανεύει την συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχωριστά.
Έτσι, οι δυο ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν επί σκηνής σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε αλλά και θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές αθάνατες επιτυχίες. Το Πες το Κι έγινε. Το Πάτωμα. Η Ζελατίνα. Αλλά και ο Φώσφορος. Το Κράτα για Το Τέλος. Και η Μικρή Μου Μωβ Βεντάλια και το Γράμμα στον κ. Γκάτσο. Το Μάλιστα Κύριε του Ζαμπέτα. Και το Καίγομαι του Ξαρχάκου.
Ο λυρισμός και το πάθος στην ίδια σκηνή από την Χάρι Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου που θα πλαισιωθούν, από το γκρουπ που προτείνει ένα νέο ήχο και ένα νέο ήθος στην Ελληνική μουσική και ακούει στο όνομα <Nouveau Sextet> (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.
Τραγούδα θέλω να σε ακούω». Αυτό θα λέμε κι εμείς.
Επιμέλεια ήχου : ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ
Σχεδιασμός φωτισμών: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Όλγα Παυλάτου (pavlato@otenet.gr) Τηλ.: 6947 709194
Διοργάνωση Παραγωγής: Κώστας Χριστόπουλος (seasons@otenet.gr) Τηλ: 210 6898215


ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ: 21:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10 €, ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ 12 €
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ, PUBLIC, VIVA.GR
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 4278289
ME THN ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ