Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλογή Προεδρείου, Επιτροπών και εκπροσώπων του Δήμου στην Π.Ε.Δ.Α.

Σε κλίμα συνεννόησης, μέσα από μια ομαλή, σύντομη και χωρίς εκπλήξεις διαδικασία, ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάδειξη του Προεδρείου, των Επιτροπών, καθώς και των εκπροσώπων του Δήμου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός, ότι το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, απαρτίζεται αποκλειστικά από γυναίκες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην πόλη μας, δίνοντας το παράδειγμα για το θετικό και αναβαθμισμένο ρόλο που μπορούν να έχουν στην Αυτοδιοίκηση και συνολικά στη δημόσια ζωή.

Νέα Πρόεδρος του Δ.Σ εκλέχθηκε η κ. Δέσποινα Σωτηροπούλου, Αντιπρόεδρος η κ. Κυριακή Χαραλαμπίδου και Γραμματέας η κ. Ειρήνη Βαλλιανάτου.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη, οι κ. Αδαμπασίδης, Λαγουμιτζής, Μπογράκος, Κουφοπαντελής και Νικολάκης, με αναπληρωματικούς τους κ. Άννινο, Μπακατσέλο και Λιανοπούλου. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Κατηφές, Αλιμπέρτης και Βρεττάκος, με αναπληρωματικές τις κ. Καλαποθάκου και Μόσχου.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Χατζηπαυλίδης, Κοτζαμάνης, Μεσίσκλης, Αργυράκη και Ιωαννίδου, με αναπληρωματικούς τους κ. Παναγόπουλο, Καζαντζίδη και Βακαλάκη. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος και Μπακιρτζής, με αναπληρωματικούς τον κ. Αγγεληνιάδη και την κ. Μπούτση.

Για την Π.Ε.Δ.Α. από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Αδαμπασίδης, Βαλλιανάτου, Μπίχτας και Τούντας, ενώ από τη μειοψηφία οι κ. Μπενετάτος και Παπαδόπουλος.