Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Αντώνης Ρέμος - Μελίνα Ασλανίδου στο Κατράκειο 16 Σεπτεμβρίου


ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ 
Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική συναυλία!! 
Αθήνα 
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας 

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου δίνουν μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. Η Cyta Ελλάδος είναι ο Μεγάλος χορηγός της συναυλίας. 

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές δίνουν ραντεβού με τους αγαπημένους τους φίλους, και υπόσχονται μια μοναδική βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, παλιά και σύγχρονα από δύο καλλιτέχνες που αγαπάμε να ακούμε. 

Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Η μοναδική και ιδιαίτερη χροιά του, η αμεσότητά του καθώς και η ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία τον κατατάσσουν στους πλέον αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές. 

Η Μελίνα Ασλανίδου με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την ζεστή ερμηνεία της παρουσιάζει τραγούδια της νέας της δουλειάς, γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις και με την δυναμική της σκηνική παρουσία δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα!! 

Αντώνης Ρέμος – Μελίνα Ασλανίδου! 
Μαζί στην σκηνή !! 
Απολαύστε τους !

Προπώληση : 
www.ticketservices.gr 
Δημαρχείο Νικαίας
Δημαρχείο Ρέντη
Ώρα έναρξης : 21.30