Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ | 13/3/2016Και του χρόνου ακόμα καλύτερα!
Με αφορμή την επιτυχημένη ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε:
            «Με την παρέλαση του Καρναβαλιού στο Ρέντη την Κυριακή 13/3 ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας για φέτος.
            Τρεις βδομάδες με πολλές εκδηλώσεις στη Νίκαια και στο Ρέντη που τέλειωσαν με δυο εκπληκτικές παρελάσεις αρμάτων και πληρωμάτων αντάξιες των 22 χρόνων εμπειρίας μας στο θέμα αυτό.
            Η πόλη ξεσηκώθηκε, χάρηκε, γέλασε, ανάσανε, με λίγα λόγια σε αυτή τη μίζερη και δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε, εμείς έστω και για λίγο, ξεχαστήκαμε. Νομίζω ότι η πολύ μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων φέτος οφείλεται ακριβώς σε αυτό: Βαρεθήκαμε τη μιζέρια, κουραστήκαμε από την οικονομική κρίση και όλοι θέλαμε μια ανάσα κι αυτήν μας την έδωσε το καρναβάλι.

            Στο Ρέντη λοιπόν την προηγούμενη Κυριακή 4.000 μασκαράδες συμμετείχαν και 10.000 θεατές παρακολούθησαν το μεγαλύτερο καρναβάλι της Αττικής, αντάξιο των παλιών εποχών  και όλοι αυτοί μας «εξουσιοδότησαν», όπως και στη Νίκαια, να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ορμή και του χρόνου! Αυτό λοιπόν θα κάνουμε και από τώρα κλείνουμε το επόμενο ραντεβού μας για το 2017».