Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Η γιορτή των ξεχωριστών παιδιών | γιορτή των Ειδικών Σχολείων των Δήμων ...
     Την Παρασκευή 3 Ιουνίου έγινε στον πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», για δεύτερη χρονιά, η ετήσια γιορτή των Ειδικών Σχολείων των Δήμων του Πειραιά.
     Μια επιτυχημένη εκδήλωση που μοιράζει χαρά και χαμόγελα στους μικρούς μαθητές και στους γονείς τους, για την οποία συνεργάστηκαν, ο Δήμος μας, η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και ο Ο.Λ.Π.

     Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε:
     «Πάνω από 500 μαθητές από 13 Ειδικά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, πήραν δώρα, έπαιξαν, χόρεψαν και τραγούδησαν για σχεδόν 3 ώρες, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλά δρώμενα και δραστηριότητες που παρουσίασε η αγαπημένη ηθοποιός, κ. Κάρμεν Ρουγγέρη. Οι εθελοντές και το προσωπικό του Δήμου βοήθησαν καθοριστικά, ώστε να γίνουν όλα σωστά και οργανωμένα.
     Τα χαμόγελα αυτών των παιδιών, μαζί με την αγάπη των εκπαιδευτικών και των γονιών τους, βρίσκουν ανταπόκριση και συμπαράσταση στη δική μας υποστήριξη, με κάθε τρόπο!
     Τους δίνουμε λοιπόν από τώρα την υπόσχεση, ότι κάθε χρόνιά θα κάνουμε τη γιορτή τους καλύτερη και τη χαρά τους, ακόμα μεγαλύτερη!

     Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πολιτισμός μιας κοινωνίας, μετριέται από τη φροντίδα της για τους πιο αδύναμους πολίτες της. Και αυτό μας αφορά όλους και κάθε στιγμή».