Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Η πόλη μας πρωταθλήτρια στο Σκάκι | Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. ΡέντηΔήλωση του Δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη για τον Ε.Ο.Α.Ο. ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ Νίκαιας, πρωταθλητή Ελλάδας στο σκάκι το 2016:

««Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν ξέρετε ότι ο «Φυσιολάτρης» είναι σύλλογος της πόλης μας που υπηρετεί το σκάκι σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Και είμαι ακόμα πιο βέβαιος ότι ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το 2016 Πρωταθλητής Ελλάδος στο Σκάκι αναδείχθηκε ο Φυσιολάτρης. Όσο κι αν φαίνεται απίθανο αυτός ο σύλλογος που πολλά χρόνια τώρα με ανθρώπους απόλυτα αφοσιωμένους σε αυτό που αγαπούν, καλλιεργούν σε βάθος το άθλημα, κάτι που επιτέλους έφερε και το ποθητό αποτέλεσμα. Χρόνια τώρα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά η πρώτη θέση δεν είχε έρθει. Άλλοι σύλλογοι με πολύ περισσότερα χρήματα, χρόνια τώρα αγοράζουν πρωταθλητές και κερδίζουν τους τίτλους, φέτος όμως οι δικοί μας τα κατάφεραν.
Είναι αυτό που λέω πάντα, «δουλειά, δουλειά, δουλειά» κι έτσι αυτός ο φτωχός σύλλογος κερδίζει τον πανελλήνιο τίτλο.
Το φετινό 24ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά, αφιερωμένο στην Εθνική Αντίσταση, διοργανώνεται από το Δήμο μας σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Α.Ο. Φυσιολάτρη Νίκαιας και την Ε.Σ.Ο. από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 2 Σεπτέμβρη στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», με τη συμμετοχή εκατοντάδων σκακιστών.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους πάλεψαν και παλεύουν όλα αυτά τα χρόνια, συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Ελλάδος!»»