Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ο αθλητισμός, είναι προτεραιότητα!

 Ξεκίνησαν ήδη και συνεχίζονται αυτές τις μέρες, οι εγγραφές στα αθλητικά τμήματα του Δήμου μας.
      Όλο το προηγούμενο διάστημα καταβάλλαμε κάθε προσπάθεια να αποδώσουμε τους αθλητικούς χώρους και τις υποδομές, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έγιναν επισκευές, συντηρήσεις και ανακατασκευές που ήταν απαραίτητες ώστε οι ομάδες, οι σύλλογοι και όλοι οι αθλούμενοι, να απολαμβάνουν πιο λειτουργικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις. 
 Εκτεταμένες παρεμβάσεις έγιναν στο γήπεδο μπάσκετ, στην παιδική πισίνα και σε όλο τον κλειστό αγωνιστικό χώρο «Πλάτωνα», στο μπάσκετ του Αγ. Φίλιππα και στην οδό Μαμαλάκη πίσω από το γήπεδο του Ιωνικού. Στο Ρέντη, επισκευάστηκε ο χλοοτάπητας και η περίφραξη στο γήπεδο 8Χ8 «Μελισσουργού» και τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο «Μελίνα Μερκούρη» και στην οδό Μπιχάκη. Υπάρχουν ακόμη ελλείψεις και προβλήματα, που όμως προσδοκούμε ότι σύντομα θα λυθούν.
Η κολύμβηση, ο στίβος,, η ρυθμική, το Aerobic, η Yoga, το Pilates, το Tae Kwon Do, το τένις, είναι μερικά μόνο από τα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού που λειτουργούν και μπορούν οι δημότες μας να συμμετέχουν συλλογικά ή ατομικά.
Στις δύσκολες αυτές εποχές, είναι καθήκον μας να συντηρούμε και να αποδίδουμε σε καλή κατάσταση τους αθλητικούς χώρους. Ο αθλητισμός, είναι πολιτισμός! Είναι διέξοδος, άσκηση σώματος και μυαλού. Είναι ταυτόχρονα και διαπαιδαγώγηση που συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητα ζωής που τόσο έχουμε ανάγκη. Ειδικά η νεολαία μας…