Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Αγιοβασιλιάτικο δώρο στο Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2016 για το Δήμο Νίκαιας – Ρέντη. Ένα 5όροφο κτίριο είναι το δώρο του Αϊ – Βασίλη για την καινούρια χρονιά.
     Ένας πετυχημένος δικηγόρος, γέννημα – ανάθρεμμα της πόλης, αποφάσισε να της χαρίσει ένα 5όροφο κτίριο που έκτισε ο ίδιος στο πατρικό του οικόπεδο. Μοναδικό του ζητούμενο για την προσφορά του αυτή, να γραφτεί το όνομα της μητέρας του στον παιδικό σταθμό που θα λειτουργήσει εκεί. Πράγμα απόλυτα θεμιτό, καθώς η μητέρα του στρατεύτηκε στον αγώνα κατά των Γερμανών την περίοδο της κατοχής και στήριξε με όλες της τις δυνάμεις αυτούς που ταλαιπωρούνταν από τον εμφύλιο που ακολούθησε.
     Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε:
     «Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος γιατί είναι το δεύτερο κτίριο που χαρίζεται στο Δήμο τα 5 χρόνια που είμαι Δήμαρχος και υπάρχει ένα ακόμα 5όροφο κτίριο που μας έχει κληροδοτηθεί από τον ιδιοκτήτη του.
     Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι υπάρχει μια γενιά δωρητών που αγαπούν την πόλη μας και μας εμπιστεύονται για τη χρήση που θα κάνουμε στα κληροδοτήματά τους.
     Οι υπηρεσίες μας θα δουλέψουν ώστε, γρήγορα το παραπάνω κτίριο να γίνει παιδικός σταθμός και χώρος πολιτισμού – αθλητισμού.

     Είμαστε περήφανοι που έχουμε στη πόλη μας τέτοιους δημότες και να είναι σίγουρος ότι η προσφορά του θα πιάσει τόπο πολύ σύντομα».