Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Συνεχίζουμε σταθερά με το ίδιο πάθος


Την Κυριακή 5/03, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας - Ρέντη.
     Με την πρώτη φορά και χωρίς να χρειαστεί επαναληπτική ψηφοφορία, με αυξημένες πλειοψηφίες αναδείχτηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. η Ειρήνη Βαλλιανάτου, Αντιπρόεδρος η κ. Κ. Χαραλαμπίδου και Γραμματέας η κ. Τ. Ιωαννίδου.
     Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκε η Μαρία Αραβαντινού και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο Γιώργος Λεγάκης.

     Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε:
     «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Δέσποινα Σωτηροπούλου (πρώην Πρόεδρο του Δ.Σ.) και  τον Παύλο Μπίχτα (πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής), για την προσφορά τους στις θέσεις αυτές.

     Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους συνεργάτες μου για τη συνεχή προσφορά τους στα δρώμενα της πόλης, για την αγάπη τους γι αυτήν και το πάθος με το οποίο την υπηρετούν,  από όποια θέση αποφασίσει η Παράταξή μας.
     Εσείς είστε οι κριτές όλων ημών και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και σεβασμό που δείχνετε στη δημοτική μας ομάδα. Να είστε σίγουροι ότι η πόλη μας, με τις δυνάμεις της ενωμένες, θα καταφέρει πολλά ακόμα. Τα ωραιότερα είναι μπροστά μας. Τα άσχημα τα αφήσαμε οριστικά στο χθες. Εκεί όπου ανήκουν».