Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Τον Γ’ Βρεφικό Σταθμό θα εγκαινιάσει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη την Παρασκευή 7 Μαρτίου επί της οδού Κασταμονής και Θειρών. Το συγκεκριμένο χώρο παραχώρησε η ΧΑΝ προκειμένου να διαμορφωθεί ο σταθμός και ο Δήμος ανέλαβε τα έξοδα της κατασκευής του.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Eίμαστε πολύ συγκινημένοι που η ΧΑΝ μας παραχώρησε χώρο στο κτίριό της για να φιλοξενηθεί ο Τρίτος Βρεφικός Σταθμός του Δήμου μας. Ως Δημοτική Αρχή δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σ’αυτόν τον τομέα και φροντίζουμε οι χώροι που δημιουργούμε να μην εξυπηρετούν απλώς και μόνο τη φύλαξη βρεφών και παιδιών αλλά να λειτουργούν με τις καλύτερες δυνατές υποδομές.
Μέσα απ’αυτές τις διαδικασίες προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε στο μέγιστο βαθμό τη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων γι’αυτά τα πρώτα ευαίσθητα χρόνια της ζωής των παιδιών. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας συνέταξε τη μελέτη και τα συνεργεία μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η κατασκευή του σταθμού. Ο νέος σταθμός μας υποστηρίζεται από εξειδικευμένους παιδαγωγούς και το υπόλοιπο προσωπικό φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του».
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 7.30 μ.μ. και θα περιλαμβάνουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας ΧΑΝ, του Παιδικού Χορευτικού ΧΑΝ και της Χορωδίας 6ου ΚΑΠΗ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ