Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Ι. Ρέντη


  1. Ακζώτη Μαρία του Γεωργίου: Η Μαρία Ακζώτη έχει πτυχίο των ΤΕΙ Αθηνών, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων. Από το 2013 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Εργάστηκε στο ξενοδοχείο "Καστέλλα" στην θέση της υποδοχής για 17 χρόνια ενώ σήμερα εργάζεται ως γραμματέας στον Καρδιολόγο κ. Διονύσιο Ξένο.




     
  1. Βάκουλη Ελευθερία του Χρήστου: Ζει και εργάζεται στην πόλη μας ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Ασχολείται με τα κοινά του Δήμου μας από το 1996 στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Νηπιαγωγείου στη συνέχεια ως Πρόεδρος του 4ου Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ρέντη. Διετέλεσε μέλος της ΔΗΚΕΝΙΡ και τώρα είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Ρέντη.


     
  1. Δελνιώτου Ευαγγελία του Γεωργίου: Έζησε στην Κολωνία της Γερμανίας για 5 χρόνια, όπου απέκτησε δυο παιδιά ,11 ετών και 9,5 ετών. Είναι δεύτερη χρονιά ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ι. Ρέντη. Εργάζεται σε Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ως καθηγήτρια αγγλικών.





  1. Κονδράρος Ηλίας του Βασιλείου: Είναι απόστρατος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Σταδιοδρόμησε 25 χρόνια σε διάφορες θέσεις στα Υποβρύχια και σε άλλες υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού και το 2008 αποστρατεύτηκε. Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Σικαλιά και έχουν 3 παιδιά, την Μαριάννα 23 ετών, την Δέσποινα 7 ετών και τον Βασίλη 6 ετών. Τα δυο τελευταία χρόνια είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Αγίου Ιωάννη Ρέντη. 


     
  1. Μαυρουκλής Νικόλαος του Μόσχου: Γεννήθηκε το 1969 στο Ρέντη. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Ασχολείται με τα κοινά και είναι Αντιπρόεδρος του Οικιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σταματάκη «ΙΩΝΙΑ». Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2006 με το συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη. Διετέλεσε Πρόεδρος στο 6ο Δημοτικό σχολείο, το 7ο Νηπιαγωγείο, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Π.Α.Ρ, Αντιπρόεδρος στους Παιδικούς Σταθμούς και Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. Από το 2011 έως το 2014 είναι Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγ. Ι. Ρέντη.

  1. Μικαελιάν Άρης του Μιχαήλ: Γεννήθηκε το 1963 στο Ρέντη όπου και μένει με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα (Χριψιμέ) Χαϊταγιάν και έχουν δύο κόρες. Το επάγγελμά του είναι χρυσοχόος. Ασχολείται με τα κοινά για πολλά χρόνια. Υπήρξε για 10 χρόνια Πρόεδρος του Οικιστικού Συλλόγου «Νέα Ζωή». 




     
  1. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου: Είναι μόνιμος κάτοικος στον οικισμό της Αγίας Άννας. Συνδέεται με τα κοινά από το 2006, με τον τοπικό σύλλογο εργατικών πολυκατοικιών της Αγίας Άννας. Επί δυο τετραετίες ήταν στο Δ.Σ του Συλλόγου, ως ταμίας και ως Αντιπρόεδρος. 






     
  1. Μιχαηλίδου Ιβέττα του Οδυσσέα: Γεννήθηκε το 1968 στο Σοχούμ της Γεωργίας. Υπήρξε προπονήτρια-γυμνάστρια και πρωταθλήτρια της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. στη ρυθμική γυμναστική με πολλές διακρίσεις. Σπούδασε στη γυμναστική ακαδημία και εργάστηκε ως προπονήτρια ρυθμικής στην αθλητική σχολή παίδων-εφήβων του Υπουργείου αθλητισμού της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. Στην Ελλάδα ήρθε το 1994 και από τότε ζει μόνιμα στο Ρέντη.





  1. Πετραλής Αναστάσιος του Ιωάννη: Γεννήθηκε και ζει με την οικογένειά του στο Ρέντη. Κατέχει δίπλωμα ηλεκτρολόγου αυτοκινήτου. Διατηρεί επιχείρηση στο Ρέντη, όπου και εργάζεται από τα εφηβικά του χρόνια. Ασχολείται από μικρός με τον αθλητισμό και έχει συμμετάσχει στο τμήμα βόλεϊ της Νίκης Ρέντη. 




     
  1. Σταμπολιάδης Γεώργιος του Λαζάρου: Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. με υπηρεσία κυρίως στα Υποβρύχια, αλλά και σ’ άλλους τύπους πλοίων του Στόλου μας, καθώς και σε διάφορες Επιτελικές θέσεις. Με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, στις Διεθνείς Σχέσεις και στη Διαχείριση της Ενέργειας. Μέλος του INTERNATIONAL PASSIVE HOUSE ASSOCIATION και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Α.Ι. Ρέντη. Παντρεμένος με τη Διαμάντω Βρύνα, καθηγήτρια Μαθηματικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έχουν ένα γιο, το Λάζαρο, μαθητή της Γ’ Τάξης του Γενικού Λυκείου Α.Ι.Ρέντη. 


     
     
  1. Τουρίκης Αθανάσιος του Σεραφείμ: Συνταξιούχος.