Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Νίκαιας


ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Αγγελή- Μπαλούρδου  Ελένη του Αποστόλου





Απόφοιτος Oικονομικών σπουδών και marketing, με προϋπηρεσία σε θέματα οικονομικά, οργάνωσης και διεκπεραίωσης διοικητικών εργασιών. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά μέσα από τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού, του 9ου Γυμνασίου και του 5ου Λυκείου Νίκαιας. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων Νίκαιας – Ρέντη. Τέλος, είναι μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.





Αιγινίτη Άννα του Γεωργίου





Ασχολήθηκε στον τομέα της υγείας στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά και σήμερα εργάζεται στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ).
Από το 2014 είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας. 





Ανδριανοπούλου Αθανασία (Νάνσυ) του Παναγιώτη






Ζει στη Νίκαια με την οικογένειά της. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι Πρόεδρος του 19ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας. 







Βαρθαλίτης Δημήτριος του Φραγκίσκου





Γεννήθηκε και ζει στη Νίκαια. Έχει εργαστεί στον ασφαλιστικό κλάδο και κατείχε θέση διευθύνοντος συμβούλου σε μεγάλη εισαγωγική εταιρεία. Το 2008 δημιουργεί δική του επιχείρηση και δραστηριοποιείται  μέχρι σήμερα στο χώρο της καφεστίασης. Από το 2018 σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. 





Βάρσος Κωνσταντίνος του Βασιλείου




Γεννήθηκε στη Νίκαια όπου και ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και σήμερα εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή σε τμήματα ποδοσφαίρου του Δήμου μας. Παράλληλα διατηρεί δική του ιδιωτική εταιρεία. 







Γιαννούλης Ανδρέας του Κωνσταντίνου






Γεννήθηκε στον Πειραιά και ζει στη Νίκαια με την οικογένειά του. Έχει τρία παιδιά 13, 14 και 15 ετών. Έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας και σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος. 






Ισαακίδου Κυριακή (Κούλα) του Ιωάννη





Γεννήθηκε και ζει στη Νίκαια με την οικογένειά της. Εργάστηκε σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία και πλέον είναι συνταξιούχος. Από το 2014 είναι εκλεγμένη Κοινοτική σύμβουλος Νίκαιας.









Κιούση Παρασκευή (Βιβή) του Κωνσταντίνου




Η Βιβή Κιούση, το γένος Γεωργαντζέλη, με ρίζες από τη Μικρά Ασία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Δραστηριοποιείται από το 2006 στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων κατέχοντας σήμερα τον τίτλο της Εφόρου Κλάδου Λυκόπουλων της Περιφέρειας Σαρωνικού.





Κουκουλογιάννης Γρηγόριος του Ιωάννη




Μεγάλωσε στη Νίκαια. Είναι μηχανοσυνθέτης αεροσκαφών και εργάστηκε επί σειρά ετών στην Πολεμική Αεροπορία. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως μηχανολόγος – μηχανικός. 









Λυμπερόπουλος Σωτήριος του Δημοσθένη





Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Νίκαιας, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του.
Εργάζεται ως ναυτικός σε μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της χώρας.







Μαζαράκης Νικόλαος του Ιωάννη



Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Είναι τελειόφοιτος της Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζεται εδώ και δέκα χρόνια στο χώρο των ασφαλειών. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, ένα μεσιτικό γραφείο ασφαλίσεων. 








Μουράτογλου Αναστασία (Νατάσα) του Μιχαήλ


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια από γονείς μικρασιατικής καταγωγής. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Νίκαιας  και σπούδασε Η/Υ και Διοίκηση Επιχειρήσεων.  
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε ογκολογικό ιατρείο.   

Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ των  Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού και του 7ου Γυμνασίου Νίκαιας. 





Νιάκας Απόστολος του Ευάγγελου





Εκπαιδευτικός. Διετέλεσε Πρόεδρος στο 25ο Δημοτικό σχολείο Νίκαιας. Έχει συνεργαστεί με το Κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Αργυρούπολης και το Κέντρο Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. 
Από το 2011 μέχρι σήμερα, είναι Αντιπρόεδρος στην ενιαία σχολική επιτροπή Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου.



Νικητίδης Ευγένιος του Στυλιανού




Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νίκαια. Είναι Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος. 
Είναι Μέλος της Εξελεγκτικής επιτροπής του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά (2018-2022). 

Συμμετείχε ως μέλος στην πενταμελή επιτροπή της ΕΙΝΑΠ του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας και εκλέκτορας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.




Σάμιος Ηλίας του Γεωργίου




Είναι δάσκαλος στο 14ο Δημοτικό σχολείο Νίκαιας. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Μυτιλήνης και του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νίκαιας – Πειραιά. Το 2014 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Νίκαιας και μέχρι σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της 
Α/θμιας σχολικής επιτροπής.



Σταθοπούλου Τσισκάκη Μαρία του Βασιλείου





Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού σχολείου  και Γραμματέας του 5ου Λυκείου Νίκαιας. Συμμετέχει σε δράσεις εθελοντισμού του Δήμου.
Είναι συνταξιούχος.






Συμεωνίδου Μακρή Ελένη του Γεωργίου


Γεννήθηκε στην Νίκαια. Δραστηριοποιείται στον χώρο της μαζικής εστίασης και παράλληλα έχει αναπτύξει κοινωνική και πολιτική δράση. Από το 2014 είναι Κοινοτική σύμβουλος Νίκαιας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Νομικού προσώπου, υπεύθυνη καλλιτεχνικού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού, ιδρυτικό μέλος και Α’ Αντιπρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιά και Νήσων. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Νίκαιας- Ρέντη, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά. 




Τζαβαλάς Δημήτριος του Κωνσταντίνου


Γεννήθηκε και ζει στη Νίκαια. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του με την ειδικότητα του τεχνίτη εγκαταστάσεων. Πρωταθλητής πυγμαχίας στον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος. Έχει εργαστεί σε λάντζες και ρυμουλκά ως καπετάνιος, ως ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης και η κύρια εργασία του είναι οι ανακατασκευές κτιρίων και επαγγελματικών χώρων.






Τσεφαλάς Κωνσταντίνος του Κωνσταντίνου




Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Είναι απόφοιτος του Αττικού Κολεγίου στην προπονητική αθλημάτων με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Ασχολείται με την προπονητική μικρών αθλητών ποδοσφαίρου. Εργάστηκε στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ιωνικού. Από το 2014 είναι εκλεγμένος Κοινοτικός σύμβουλος Νίκαιας.






Τσίτουρας Δημήτριος του Γεωργίου



Καθηγητής Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Διευθυντής ΙΕΚ. Είναι ενεργό μέλος της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου μας. 

Μόνιμος κάτοικος Νίκαιας, με δράση στην προστασία αδέσποτων ζώων.





Φλώκος Θεοφάνης του Θεόδωρου Γιακουμή




Μεγάλωσε στην Νίκαια όπου και ζει με την οικογένειά του. Είναι απόστρατος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού με τελευταία εξειδίκευση ως Εκπαιδευτής ειδικών όπλων Ενόπλων Δυνάμεων.
Σήμερα δραστηριοποιείται ως ενεργός Βαθμοφόρος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων με τίτλο Αρχηγός 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Νικαίας. 




Χατζηπαυλίδου Ευαγγελία (Εύα) του Ιορδάνη



Μεγάλωσε και ζει στη Νίκαια. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το θέμα της πτυχιακής της εργασίας ήταν:  “Δημόσια Θεματολογία και Προεκλογική Εκστρατεία στο Εκλογικό 2015”. 
Συμμετέχει ενεργά σε δράσεις ανακύκλωσης και σε δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.