Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Αγίου Ιωάννη Ρέντη

Οι υποψήφιοι Κοινοτικοί μας Σύμβουλοι



ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη



Αυγερινοπούλου Αθηνέλη Αγγελική (Γκέλυ) του Χρήστου 

Καθηγήτρια Αγγλικών. Μεγάλωσε και ζει στο Ρέντη με την οικογένειά της. 
Είναι μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές δράσεις για τα παιδιά και διετέλεσε  Γραμματέας των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων του 1ου & 2ου Γυμνασίου.



Βάκουλη Ελευθερία (Λίτσα) του Χρήστου


Ζει και εργάζεται στην πόλη μας ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.
Ασχολείται με τα κοινά του Δήμου μας από το 1996 στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Νηπιαγωγείου στη συνέχεια ως Πρόεδρος του 4ου Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ρέντη. Διετέλεσε μέλος

της ΔΗΚΕΝΙΡ, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Ρέντη, εκλέχτηκε αντιπρόεδρος στο διαμέρισμα Ρέντη και τώρα είναι αναπληρωματικό μέλος της ΔΗΚΕΝΙΡ.



Δελνιώτου Ευαγγελία του Γεωργίου




Καθηγήτρια Αγγλικών. Μέλος σχολικής Επιτροπής Δήμου Νίκαιας Ρέντη.  Εθελόντρια στον Φάρο τυφλών Καλλιθέας και σε υπηρεσίες του Δήμου μας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Ι. Ρέντη. Το 2014 εκλέγεται Κοινοτική σύμβουλος Ρέντη. 







Κανάκη-Φαλιάγκα Βασιλική (Κική) του Κωνσταντίνου




Απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά. Από το 1999 εργάστηκε ως λογίστρια και από το 2005 εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος στην περιοχή του Ρέντη, κυρίως στον τομέα των δανείων. Στα πλαίσια της εργασίας της ασχολείται, εκτός των υπόλοιπων τραπεζικών εργασιών και με την πρόληψη και την καταστολή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος (από το 2008). Ζει στον Ρέντη με την οικογένειά της. 




Λασιθιωτάκη Ειρήνη του Αλέξανδρου







Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Ρέντη. 
Από το 2002 τηρεί ατομική επιχείρηση στο Εφετείο Αθηνών.










Μαυρουκλής Νικόλαος του Μόσχου





Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αγ. Ι. Ρέντη.
Διετέλεσε Δημοτικός σύμβουλος  Ρέντη την περίοδο 2007-2010, Αντιπρόεδρος της κοινότητας Ρέντη το 2010-2014 και από το 2014 έως σήμερα, είναι Πρόεδρος Κοινοτικού συμβουλίου Ρέντη.

Είναι μέλος του Δ.Σ της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ.






Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου

Είναι κάτοικος στον οικισμό της Αγίας Άννας.
Ασχολείται με τα κοινά από το 2006 με τον τοπικό σύλλογο εργατικών πολυκατοικιών της Αγίας Άννας.   Στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκε Κοινοτικός Σύμβουλος Ρέντη.







Μιχαηλίδου Ιβέττα του Οδυσσέα






Πρωταθλήτρια Σοβιετικής Ένωσης το 1986 στο Άθλημα της Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής.  Είναι καθηγήτρια Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και κάτοχος του διπλώματος Προπονήτριας Αισθητικής Γυμναστικής. Από το 2014 είναι Κοινοτική σύμβουλος Νίκαιας.






Παπαδοπούλου - Ιωσηφίδου Ελένη (Λένα) του Ιωάννη







Από το 2000 ασχολείται με τα κοινά, μέσα από τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και του 1ου Γυμνασίου Ρέντη.
Έχει πιστοποιήσεις σε Διοίκηση επιχειρήσεων και  marketing.





Πετραλής Αναστάσιος (Τάσος) του Ιωάννη







Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέντη, όπου και ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του. Σπούδασε ηλεκτρολόγος- μηχανικός αυτοκινήτων και διατηρεί δική του επιχείρηση στην πόλη. Από το 2014 είναι Κοινοτικός σύμβουλος Ρέντη.





Σεβαστάκης Πέτρος του Στέφανου






Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και εργάστηκε μέχρι το 2014 σε Τράπεζα. 
Σήμερα εργάζεται σε δική του επιχείρηση στο Ρέντη, όπου ζει με την οικογένειά του. 




Σταμπολιάδης Γεώργιος του Λαζάρου



Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού εν αποστρατεία, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις, στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και στη Διαχείριση της Ενέργειας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ρέντη. Από το 2014 είναι Κοινοτικός σύμβουλος Ρέντη.

Είναι παντρεμένος με τη Διαμάντω Βρύνα, καθηγήτρια Μαθηματικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κι έχουνε ένα γιο, το Λάζαρο, φοιτητή του τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 



Φιλιππίδη Μαρία του Ηλία







Έχει σπουδάσει αισθητική και είναι Βιοτέχνης. Ασχολείται με τα κοινά ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Ρέντη.




Φωτεινάκη- Γκαγκάρα Αγγελική (Γκέλυ) του Αντωνίου 





Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ρέντη, όπου και ζει μέχρι και σήμερα με την οικογένειά της. Ασχολείται με τα κοινά του Δήμου από το 1996 σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, ως γραμματέας του 1ου Δημοτικού Σχολείου και ως πρόεδρος του Λυκείου Ρέντη.  Συμμετείχε ενεργά σε εθελοντικές δράσεις του Δήμου. Την τελευταία πενταετία είναι υπεύθυνη του Καρναβαλικού Βεστιαρίου του Δήμου.




Χριστοδούλου Χριστόφορος του Χρήστου



Ασχολείται με τον αθλητισμό επαγγελματικά από το 1993 και συγκεκριμένα με τις πολεμικές τέχνες & τα μαχητικά αθλήματα. Είναι πτυχιούχος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με ειδικότητα στο Ολυμπιακό Άθλημα Tae Kwon Do & Kick Boxing.
Είναι προπονητής του συλλόγου "Η Ατραπός" στον Ρέντη από το 1995 με πολλές επιτυχίες σε πανελλήνια, ευρωπαϊκά & παγκόσμια πρωταθλήματα.




Χρονάκη Κυριακούλα (Κούλα) του Νικολάου





Είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπεύτρια και εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Πειραιά - Οίκο Ναύτου. Δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, συμμετέχοντας σε δράσεις πρόληψης και αγωγής υγείας στο μαθητικό πληθυσμό. 
Έχει διατελέσει Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων του 1ου Παιδικού Σταθμού και του Γενικού Λυκείου Ρέντη. 




Χωριανόπουλος Δημήτριος του Πέτρου






Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στο Ρέντη. Από το 2000 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής φύλαξης και ασφαλείας.