Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγ. Ιωάννη Ρέντη


ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη


Άννινος Νικόλαος του Διονυσίου



Γεννήθηκε στον Αγ. Ι. Ρέντη από γονείς πρόσφυγες. Έχει διατελέσει Διευθυντής προσωπικού σε δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Τώρα εργάζεται στο Μετρό.
Το 2002 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στην ηλικία των 21 ετών, ως ο νεότερος στην Ελλάδα.

Σήμερα υπηρετεί το Δήμο από την θέση του Αντιδημάρχου Πρασίνου.





Αργυράκη Σηφακάκη Ευαγγελία του Ιωάννη







Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Σπούδασε φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Νεάπολης της Ιταλίας.  Διατηρεί φαρμακείο από το 1981 στον Άγ. Ι. Ρέντη έως και σήμερα. 








Βακαλάκης Ηλίας του Αποστόλου


Ζει στον Αγ.Ι. Ρέντη με την οικογένειά του. 
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων. 
Από το 1989 εργάζεται στο Βιοχημικό Εργαστήριο του Λαϊκού Νοσοκομείου.
Το  2006 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Ιωάννου Ρέντη. Διετέλεσε Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου και Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής.
Την περίοδο 2011-2014 διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγ. Ι. Ρέντη. Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών.




Ηλιάδης Νικόλαος του Μωυσή



Γεννημένος στην Γεωργία, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Οικονομικά και Φυσική Αγωγή, με ειδικότητα προπονητής.
Το 1993 έρχεται με την οικογένειά του μόνιμα στην Ελλάδα και το 1995 δημιούργησε με τα αδέλφια του τον Αθλητικό Σύλλογο Αμυνταίου Ο Φίλιππος.
Από το 2000 μέχρι σήμερα είναι αρχιπροπονητής των Εθνικών ομάδων Τζούντο Ελλάδος.

Έχει κατακτήσει με τους αθλητές του 160 Ολυμπιακά, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά μετάλλια.




Καζάκου Μαρία του Δημητρίου




Γεννήθηκε στην Νίκαια, με Μικρασιατική καταγωγή. Στα 18 της χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στο σωματείο των τσαγκαράδων του Ρέντη, εξαιτίας της οποίας απολύθηκε.
Το 2012 υπήρξε από τα πρώτα θύματα της διαθεσιμότητας. Μετά από 8 μήνες αγώνων ξαναγύρισε στην εργασία της. Σήμερα εργάζεται στην Επιθεώρηση Εργασίας Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη. Έχει μία κόρη με την οποία συμμετέχουν σε δομές προσφύγων και σε αντιφασιστικά κινήματα.



Κούτσου Αδαμαντία του Βασιλείου





Είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Είναι έγγαμη με δύο παιδιά. Έχει εργαστεί, από το 1989, σε Δημόσια και Ιδιωτικά Δημοτικά Σχολεία, στα Ι.Ε.Κ. Ξυνή Πειραιώς, στα γυμναστήρια και στο κολυμβητήριο “Ο Πλάτων” του Δήμου μας μέσω προγραμμάτων του Αθλητικού Οργανισμού, καθώς και σε άλλους χώρους ατομικής και μαζικής άθλησης. Σήμερα εργάζεται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ρέντη.






Κουφοπαντελής Μιχαήλ του Δημητρίου



Γεννήθηκε στον Άγ. Ι. Ρέντη όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Εξελέγη για πρώτη φορά το 1998 ως Δημοτικός Σύμβουλος στον ομώνυμο Δήμο και συνέχισε να εκλέγεται έως και το 2014. Διετέλεσε σε υπεύθυνες θέσεις όπως, Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Έργων, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης. Με την συνένωση των Δήμων διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και ξανά Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης. Είναι συνταξιούχος και έχει σπουδάσει ως Μηχανολόγος Υπομηχανικός.




Λεγάκης Γεώργιος του Ανδρέα




Σπούδασε αρχικά marketing και στη συνέχεια διοίκηση επιχειρήσεων. 
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση. 
Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2006. Τη 2ετία 2013-2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και από το 2014 έως σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών. 







Λιανοπούλου Μητροπούλου Άννα του Γεωργίου



Γεννημένη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη με καταγωγή από το Φιλώτι της Νάξου και το Τσεσμέ της Μικράς Ασίας, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Από πολιτική αυτοδιοικητικά οικογένεια, πατέρας της ήταν, ο επί σειρά ετών Δήμαρχος Ρέντη Γεώργιος Λιανόπουλος. Η πρώτη της ενεργή ενασχόληση με τα κοινά γίνεται το 2006, όπου εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Ιωακειμίδη. 
Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Πρόεδρος του Νομικου΄Προσώπου "Κοινωνική προστασία και Αλληλεγγύη- ΚΑΠΗ και παιδικοί σταθμοί και σήμερα κατέχει τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΝΙΡ).





Μάλαμα Αφροδίτη του Ιωάννη

Γεννήθηκε στο Ρέντη όπου ζει και δραστηριοποιείται.  Από το 1984 ως και το 2012 διετέλεσε προϊσταμένη του Αυτοτελούς Γραφείου Δημάρχου τόσο στον τέως Δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη όσο και στον Καλλικρατικό Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ι. Ρέντη. Το 2014 εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος.  
Είμαι μέλος του Δ.Σ. του Νομικού προσώπου, της Δημοτικής Επιχείρησης και μέλος της Α/θμιας σχολικής επιτροπής.  Από τον Μάιο του 2016 έως και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου.





Μεθενίτου- Τόμπρου Ευτέρπη (Πέπη) του Νικολάου



Γεννήθηκε στη Νίκαια και έχει μικρασιατικές ρίζες.  Σπούδασε ασυρματίστρια του Εμπορικού Ναυτικού. Εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Πολιτισμού Επιστημών και Κοινωνικής Παρέμβασης.